Carlo Boszhard

Iedereen had het erover: de Veronica Inside-ophef. Ook BN'ers mengen zich in de discussie en kiezen een kant. Carlo Boszhard is de nieuwste kandidaat. In een open brief gericht aan Wilfred Genee, geeft hij zijn mening over het hele gebeuren. 

'Johan Derksen sprong bijna van boord'

Carlo heeft het natuurlijk over de laatste controversiële VI-aflevering en vergelijkt het programma met een boot. Hij geeft aan dat presenteren soms behoorlijk lastig kan zijn. "Het is een beetje zoals sturen, als een kapitein op een schip. Soms neem je een beslissing die beter voor de koers is, maar niet per se beter voor de kapitein."

Wilfred nam volgens de tv-maker een verkeerde beslissing. "In dit geval ging je te veel naar links. Je schoot uit de bocht, waardoor Johan Derksen bijna van boord sprong en trouwe fans reddingsboeien naar hem uitgooiden", schrijft hij heel poëtisch. 

Article continues after the ad

Toch nog Veronica Inside?

Hoewel René van der Gijp er zeker van is dat Veronica Inside nooit meer terugkeert, heeft Carlo toch zijn twijfels. "Was dit nu de laatste tocht van de boot Veronica Inside? Je bent van alle kanten aangevallen. De haaien en sommige kwallen hopen dat je verdrinkt, maar daarmee onderschatten zij de rol die je hebt." 

Zonder Wilfred Genee gaat het volgens Carlo niet lukken. "Ik heb bijna alle afleveringen gezien en weet dat jullie misschien niet mét, maar zeker niet zonder elkaar kunnen." Carlo gaat zelf soms ook tot extreme eindes om een programma te redden. Zat Angela de Jong er dan toch naast?  Of was de laatste aflevering van dit seizoen echt het einde van Veronica Inside? Time will tell...