The night is dark and full of terrors, maar niet op zaterdag 2 september, want dan komt Carice van Houten Comic Con Amsterdam opleuken met haar gezelschap.

Article continues after the ad

Celebrity's

De actrice is celebrity nummer 20 die tekent voor het film-, serie- en stripboeken-evenement. Ook Baywatch-actrice Pamela Anderson, Tarantino-favoriet Michael Madsen, Lord of the Rings-acteurs Billy Boyd en John Rhys-Davies en Breaking Bad-ster RJ Mitte zullen beschikbaar zijn voor een foto en een krabbel. 

Geld

Die zijn overigens niet gratis. Wil je met één van deze sterren op de foto, dan moet je wel de hamer door je spaarvarken halen. Per beroemdheid ben je namelijk rond 20 tot 30 zuurverdiende euro’s kwijt. Een handtekening kost ongeveer evenveel. 

Het evenemt vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 september. Comic Con Amsterdam trok vorig jaar meer dan 30.000 bezoekers. Kaarten koop je hier.

Carice van Houten

Carice staat weer volop in de spotlight met haar rol als Melisandre in het nieuwe seizoen van de HBO-serie Game of Thrones. Haar volgende project is de film Domino van Scarface-regisseur Brian de Palma, waar ook haar Thrones-collega Nikolaj Coster-Waldau een rol in heeft.