Geert

Bijna alle Boer zoekt Vrouw-boeren én hun ex-aanhang zijn inmiddels te vinden op Instagram. Ook Brabo-boer Geert had al tijden een account, maar hij hield het bij comments plaatsen. Tot nu. Klaar voor een zwoele zwembadfoto?

Article continues after the ad

Zijn goede BzV-vriend Geert Jan uit hetzelfde, veelbesproken seizoen van een tijdje terug, legde Geert al eens eerder op de gevoelige plaat vast. Hij ging samen met hem, twee dames én een limousine op pad (en we weten nog steeds niet of het dates waren of niet). In navolging van GJ plaatst Geert nu ook zijn eigen kiekjes!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genieten

Een bericht gedeeld door Geert Mooren (@mooren.geert) op


'Uitslover'

En zoals we bij BzV al hadden gezien, is de nuchtere boer niet iemand van de ellenlang gesprekken. "Genieten", schrijft hij bij een foto van zichzelf. We zien hoe Geert lekker afkoelt in zijn zwembad. "Uitslover", reageert Geert Jan, die Instagram ook hélemaal heeft gevonden. "Ik werk wel weer door hoor." En oh ja: wie Geert altijd al iets heeft willen vragen, moet zo te zien bij zijn insta-profiel zijn: hij reageert op zowat élke comment!

Geert en de liefde

Misschien een optie voor gewillige dames die Geert wel zien zitten: hij is namelijk, voor zover we weten, single. Een tijdje terug was dat wel anders. In de weken na BzV had Geert eerst een relatie met ene Wendy en daarna veroverde Ingrid (voor heel even) zijn hart. Of Geert op dit moment überhaupt openstaat voor Cupido? Dat weten we niet!