Marco Borsato

Ex-geliefden Marco en Leontine Borsato werden deze week weer sinds lange tijd op de gevoelige plaat vastgelegd, en nu voegen ook hun kinderen Jada, Luca én Senna zich bij deze reünie voor een vrolijke familiefoto!

Article continues after the ad

Afgelopen februari kwam er een einde aan één van Nederlands bekendste showbizzhuwelijken en dat ging natuurlijk als een schok door 'Hilversum'. Sindsdien werd Marco al eens door sneaky paparazzi gekiekt tijdens een emotioneel moment met Leontine, maar eerder deze week zagen we de twee gelukkig in een hele andere mood. Ze vierden namelijk de verjaardag van Marco's moeder Mary!


Familiefoto

Oudste zoon Luca komt nu met een 'vervolg': hij zet een familiefoto online waarin het gezin en andere familieleden van Mary vrolijk poseren. "Celebrated Mimi’s 75th birthday with the whole fam yesterday", schrijft hij erbij. "My people❤️❤️❤️"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrated Mimi’s 75th birthday with the whole fam yesterday. My people❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op


Scheiding en inbraak

Marco gaat momenteel door een zware periode. Naar verluidt zit hij nog steeds in een burn-out. Maar laatst kreeg hij helaas nóg een klap te verwerken. Er werd bruut ingebroken in de woning van Mary - daar waar Marco op het moment óók woont. Het enige goede nieuws tot nu toe: er is in ieder geval één verdachte opgepakt, bevestigde een politiewoordvoerder recent aan weekblad Weekend. "We hebben een 32-jarige Haarlemmer aangehouden inzake heling van de gestolen spullen. Een deel van de buit is daarmee terug."