Raya and the Last Dragon op Disney+

In maart ging Raya and the Last Dragon in première bij Disney+. Vanwege de coronamaatregelen zat een bioscooprelease er namelijk niet in voor deze animatiefilm. Om Raya and the Last Dragon thuis te kunnen bekijken, moest je echter wel de lieve som van bijna 22 euro neertellen. Maar sinds vandaag is deze avontuurlijke animatiefilm ook toegankelijk voor abonnees van Disney+ zonder VIP-toegang!
 


Chaos en vrede

Raya and the Last Dragon speelt zich af in Kumandra, een magisch rijk waar draken en mensen ooit vreedzaam naast elkaar leefden. Maar om de mensheid te redden, moesten de draken het ultieme offer brengen. Eeuwen later wordt Kumandra opnieuw in chaos gestort. Om de vrede terug te laten keren, gaat de dappere Raya (Kelly Marie Tran) op zoek naar de laatste draak.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Bitterzoet

Disney-fans die Raya and the Last Dragon nog niet hebben gezien, hebben een hoop om naar uit te kijken. In onze recensie noemde we dit oogstrelende avontuur nog ‘een van de beste animatiefilms in jaren’. In dat opzicht is de ‘gratis’ uitgave van Raya and the Last Dragon dan ook bitterzoet nieuws. Wij hopen namelijk vurig dat deze Disney-film binnenkort alsnog de bioscooprelease krijgt die hij zo verdient.

Lees ook: 7 dingen die je moet weten voordat je Raya and the Last Dragon gaat kijken.