Jim Bakkum hield er zelfs een huwelijksaanzoek aan over

Jim Bakkum die uit de kleren gaat, in Nederland zijn we niet de enigen die willen zien hoe hij dat klusje klaart. De film Onze Jongens scoort ook in het buitenland.

More content below the advertising

Nederlandse Magic Mike

De ‘Nederlandse Magic Mike’ wordt de film genoemd. In de Amerikaanse Cosmopolitan wordt gesproken over de prachtige mannen met hun bijbehorende sixpacks in de film. Juvat Westendorp, Tarikh Janssen, maar vooral Jim Bakkum doen het goed over de grens. Een editor van de site Elite Daily deed de acteur zelfs een aanzoek.

Onze Jongens

Onze Jongens gaat over Jorrit. Hij heeft zijn ex-vrouw en vooral zijn zoontje zwaar teleurgesteld, zo merkt hij wanneer hij terugkomt in Nederland. Hij gaat aan de slag bij het bouwbedrijf van een vriend, maar hij en zijn collega’s merken dat hun lichamen meer enthousiasme opwekken dan hun klusskills. Ze besluiten professioneel te gaan strippen, wat werkt voor de zaken, maar wat minder voor het privéleven van Jorrit.

Jan Kooijman

Johan Nijenhuis, de regisseur van Onze Jongens, deed eerder deze week uit de doeken dat Jan Kooijman de inspiratie was voor de film. Helaas houdt Kooijman zijn kleren aan in de film, anders waren de reacties uit het buitenland wellicht nog enthousiaster geweest. Onze Jongens draait nu in de bioscopen.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.