AVROTROS, WIDM, aflevering 5

Het zou zomaar eens kunnen dat er in deze vijfde aflevering van Wie is de Mol? voor het eerst dit seizoen niemand naar huis gaat. De eerste beelden laten namelijk zien dat Rik van de Westelaken er alleen voor staat tijdens dat allesbepalende moment...

Article continues after the ad

In Wie is de Mol? is natuurlijk niets wat het lijkt! Maar met nog 6 kandidaten in het spel en nog 6 afleveringen te gaan, zou het zomaar eens kunnen dat de deelnemers dit keer de dans ontspringen.

Belangrijk aanbod van Rik

Het belooft in ieder geval weer een spannende uitzending te worden voor Splinter, Marije, Charlotte, Renée, Joshua en Rocky. Ze moeten zich wagen aan een potje pictionary op afstand en krijgen een dilemma van niemand minder dan Rik van de Westelaken. "Kennis is macht", laat hij ze ieder stuk voor stuk weten. "Ik heb een aanbod voor je." Alleen wat staat daar tegenover: heel veel geld uit de (enorm volle) pot misschien? Dat gaan we zien! 


Marije, Splinter of toch...?

Het zou met nog maar 6 kandidaten in de race makkelijker moeten worden om de ware identiteit van de Mol te achterhalen, maar niets is minder waar! De molloten zijn nog altijd enorm verdeeld, al springt de roodharige Marije er steeds meer uit. Met 20% van het aantal verdenkingen staat zij op dit moment op de eerste plaats en dat zou prima passen bij deze theorie die we eerder vonden. Toch is niet iedereen overtuigd, want oud-kandidaat Patrick Martens die op het begin nog vol voor Marije ging, is sinds vorige week overgestapt naar... Splinter!

Beluister hieronder maar waarom!

Ben je het spoor helemaal bijster? Lees dan snel ons ultieme Wie is de Mol?-hints-overzicht! En Superguide heeft dit jaar ook een eigen Wie is de Mol?-poule. Doe mee en maak kans op een toffe prijs!