Fred van Leer op de première van Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Fred van Leer laat via een liefdevolle Instagram-foto weten dat 'ie dolgelukkig is met déze man in zijn leven. Is het een goede vriend? Of misschien 'de' nieuwe vriend? Geen idee, maar we zijn blij voor 'm!

Article continues after the ad

En de Say Yes To The Dress-presentator kan wel wat goed nieuws gebruiken. Recente belandde hij meerdere keren in het ziekenhuis. Wie deze mysterieuze man is weten we niet, maar hij kan rekenen op veel liefde van Fred. "Mensen komen voor een reden in je leven. Ze brengen iets wat je moet leren en ze helpen ons om te groeien", zo begint hij aan zijn lieve berichtje. 


Liefde

"Ik weet niet of ik daarin geloof, maar ik weet wel dat ik wie ik vandaag ben, komt door jou", zo vervolgt Fred. Hij sluit het bericht af met een directe verwijzing naar de man (Anthony Falaniko) op de foto. "See you soon." Oehhh...


Reacties

Het berichtje van Fred zorgt voor veel net zo liefdevolle reacties. Ook BN'ers zijn maar wat blij voor Fred. Expeditie Robinson-finaliste Shary-An reageert met een hartje en Chantal Janzen verwijst vanwege Freds hakken naar The Wizard of Oz. "You Glinda you."