The Masked Singer, Vuurvogel

Van een klussende Kameleon tot een schakende Koning: duidelijk is dat het tweede seizoen The Masked Singer nu echt is begonnen! Helaas betekende dat ook dat we alweer afscheid moesten nemen van één van hen.

Article continues after the ad

Bijna 2 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe de Kameleon, de Koning, de Vuurvogel, het Skelet en de Lama het tegen elkaar opnamen in een spannend duel. Uiteindelijk besloot het publiek dat het einde al direct nabij was voor de Vuurvogel, al kwam dat niet door de stem.

Vuurvogel ontmaskerd

Waar Loretta dacht aan Imca Marina en Buddy koos voor Janny van der Heijden waren het hun beide teamgenoten Gerard en Carlo die de stem wél herkenden. Het ging namelijk om niemand minder dan Willeke Alberti! De zangeres heeft genoten van haar korte maar krachtige Masked Singer-avontuur. "Wat ik leuk vind en dat weet nog niemand op dit moment, is wie er allemaal meedoen. En dat was alleen voor mij al heel erg leuk om mensen te zien die ik al heel lang niet meer heb gezien", verklapt de iconische zangeres al stiekem. Bekijk hieronder naar de grote onthulling! 


Reacties 

Voor de (meeste) kijkers thuis kwam de ware identiteit van de Vuurvogel niet als een hele grote verrassing. "Willeke Alberti gaf zichzelf weg in het gezamenlijke lied met haar timing", aldus een Twitteraar. Bekijk hieronder nog meer leuke reacties van gisteravond!


The Masked Singer gemist? Bekijk de aflevering hier terug.