De opnames van het derde seizoen La Casa De Papel zijn in volle gang. Recent streek het team neer in Florence, waar het publiek zéér interessante plaatjes kon schieten. ‘The man you love to hate’ is terug!

Inwoners van Florence, en ontelbare toeristen, stonden op de eerste rij toen de Professor (Álvaro Morte) een ontmoeting had met… Berlin (Pedro Alonso)!

Article continues after the ad

De Professor en Berlin zien er piekfijn uit! Of komt het omdat ze… jonger zijn dan in de eerste twee seizoenen?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mükemmel bir insan @pedroalonsoochoro uma pessoa perfeita.

Een bericht gedeeld door lacasadepapel (@lacasadepapel.official) op

 

Dat Berlin terugkeerde in het derde seizoen was eigenlijk al duidelijk. In de eerste productievideo zagen we de cast de nieuwe scripts lezen, en kwam Alonso even snel voorbij. Berlin was één van de interessantste personages uit de eerste twee seizoenen. Enerzijds was het een ongelooflijke schoft, maar hij bleek telkens nét charmant genoeg om geen totale hekel aan hem te krijgen.

 

La Casa De Papel seizoen 3

Als ons geheugen ons niet in de steek laat, werd Berlin aan het einde van La Casa De Papel totaal doorzeefd met politiekogels… Het lijkt er dus op dat we te maken krijgen met veel flashbacks in het derde seizoen. Of Berlin moet ergens nog een tweelingbroer hebben rondlopen, óf de autoriteiten hebben het verhaal van Berlins dood sterk overdreven.
 

Tegelijkertijd was de gangster in het tweede seizoen al ongeneeslijk ziek, en lijkt het onmogelijk dat hij nog eventjes een gecompliceerde kraak zou kunnen zetten. De producer/schrijver van La Casa De Papel, Alex Pina, meldde eerder al dat het derde seizoen de verschillende personages meer uitdiept, door veelvuldig sprongen te maken in de tijd. Waarschijnlijk zien we hier dus een avontuur van een jongere Professor en Berlin.

In het derde seizoen van La Casa De Papel keert het grootste deel van de bankrovers weer terug. Waarom precies is niet duidelijk: het team is na de roof op de Spaanse Munt stinkend rijk, maar wellicht proberen ze iemand uit de gevangenis te bevrijden?

Wanneer het derde seizoen van La Casa De Papel op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Het wordt sowieso dit jaar; mogelijk eind maart of ietsje later.