Brendan Fraser, rode loper

Tot grote vreugde en verbazing van vele fans verscheen de 52-jarige acteur Brendan Fraser zaterdag weer eens op een rode loper. Opmerkelijk, want de grote ster uit de jaren '90 en 2000 verdween de afgelopen jaren (mogelijk gedwongen) uit de spotlights.

Article continues after the ad

Fans moesten wel even drie keer knipperen met hun ogen, want de The Mummy-acteur onderging een behoorlijke metamorfose. 

Nieuwe filmrol

De acteur heeft er namelijk behoorlijk wat gewicht bij. Hoewel we dat in het geval van coronakilo's compleet zouden negeren, had het hier een andere reden. Brendan maakt zich namelijk op voor zijn hoofdrol in The Whale, een nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky. Daarin vertolkt hij Charlie, die vervreemd raakt van zijn familie en zijn 17-jarige dochter wanneer hij uit de kast komt.

Wasbordje verstopt

In de film is dus te zien hoe hij, nadat zijn geliefde sterft, zich goed doet aan allerlei lekkernijen. Het loopt zelfs zo uit de hand dat de man op zijn hoogtepunt 272 kilo weegt. Tja, het onderstaande wasbordje kan Brendan daarom voorlopig... op zijn buik schrijven.

Bekijk hieronder de verandering!


"Brendan is a legend"

Fans maken zich niet zo druk om die extra kilo's. Zij zijn allang blij dat hun favoriete acteur weer eens opduikt op een rode loper. Lees hieronder enkele reacties.


Wanneer Brendan te zien is in The Whale is vooralsnog onbekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.