Zoals je waarschijnlijk wel wist, komt Twin Peaks terug. Showtime is verantwoordelijk voor de revival, waar vandaag een nieuwe, onheilspellende teaser naar buiten gebracht werd.

Article continues after the ad

Teaser

In de nieuwe teaser komen we nog niet veel meer te weten. We horen en zien componist Angelo Badalamenti muziek uit de serie spelen. Op de achtergrond is een geheimzinnige beeltenis van een een bos afgebeeld en aan het eind van de teaser duikt een foto van Laura Palmer op. Waar de revival precies over gaat, is nog niet bekend. Het originele Twin Peaks gaat over het gelijknamige stadje waar een jonge vrouw vermoord wordt. Een eigenaardige FBI-agent is op de zaak gezet.

Cast en crew

De reboot van Twin Peaks is geschreven door Mark Frost en David Lynch. Originele regisseur Lynch zag er in tweede instantie van af om de revival ook te regisseren, maar gaat er uiteindelijk toch voor. Een groot deel van de originele cast keert terug en is aangevuld met een aantal nieuwe namen. Onder anderen Kyle MacLachlan,Ray Wise, Miguel Ferrer, David Duchovny, Michael Cera, Naomi Watts en Amanda Seyfried doen mee.