Wie is de Mol? WIDM logo

Ondanks dat de finale van dit seizoen van Wie is de Mol? nog uitgezonden moet worden, draait de geruchtenmolen voor komend jaar alvast druk rond. Zo vertelden we jullie bijvoorbeeld al dat de opnamelocatie mogelijk gelekt is!

Nieuw WIDM-seizoen in Tsjechië?

Terwijl wij nog druk speculeren over de finale van het huidige seizoen van WIDM zijn de makers natuurlijk al weer druk bezig met de opnames van het pas aangekondigde volgende seizoen. Waar het nieuwe seizoen wordt opgenomen is nog geheim. Twee reizigers lijken in Tsjechië echter per ongeluk zo op een van de opdrachten te zijn gestuit!

"Het lijkt een tikkeltje amateuristisch"

We schreven eerder al dat het best bijzonder is dat het Wie is de Mol?-team neergestreken zou zijn in Tsjechië - mede door de code oranje in het land. Ook onder Molloten van het eerste uur lijkt twijfel te heersen… Neem Felix, die we eerder al eens vroegen naar de bijzonder executie van afgelopen seizoen. Hij is er niet van overtuigd dat de opdracht echt is. Hij vindt het namelijk nogal “amateuristisch opgezet”. Ook de volgers van deze Molloot zijn niet overtuigd. Zij vinden het bijvoorbeeld gek dat het WIDM-logo ontbreekt en dat er bedragen worden genoemd: “Ze zeggen niet zomaar hoeveel geld er ligt.”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BREAKING!⠀ ⠀ Twee reizigers zijn op vakantie per toeval misschien op de set van Wie is de Mol 2021 terecht gekomen.. En dit was in: Tsjechië! In de buurt van Slavkov u Brna om precies te zijn 🇨🇿⠀ ⠀ Te zien zijn kaarten waar de opdracht is uitgeschreven, en wat blijkt een fysiek parkour te zijn. Rik vertelde in de promo toch ook dat de groep mentaal en fysiek uitgedaagd zou worden 👀?⠀ ⠀ Los van dat het best echt lijkt, blijf ik mijn twijfels hier bij hebben, het lijkt een tikkeltje amateuristisch opgezet.. Daarnaast is Tsjechië sinds 22 september code oranje en weten we dat Rik op 8 oktober nog op widm reis was (hij kon toen niet bij het Televisier gala zijn). Wat denken jullie?⠀ ⠀ #widm #moltalk #widm20 #widmol2020 #italie #wieisdemol #wieisdemol2020 #wieisdemol20 #widm2020 #widmhints #hintsentheorieën #molstagram #mol #molloot #followthemoney #widm20 #kandidaten #widm2020 #wieisdemol2020 #molloot #geld #tunnelvisie #mol #nietsiswathetlijkt #avrotros #podcast #molboekje #jubileumseizoen #jubileum #2020 #wieisdemol #moltalk #wieisdemolhints #trustnobody #demol #widmhints #molloten #molloot

Een bericht gedeeld door Felix - Wie is de Mol? 🔎 (@felixwidm) op

Wie is de Mol: Nikkie of Jeroen?

AVROTROS heeft nog niet gereageerd op de ‘uitgelekte’ opnamelocatie. Waarschijnlijk moeten we ook nog wel even wachten op verdere details over het nieuwe seizoen. Eerst is het zoals gezegd nog tijd voor de finale van het huidige WIDM-seizoen! Weet jij al wie de Mol is? We zetten de belangrijkste aanwijzingen nog een laatste keer voor je op een rijtje!