Afgelopen donderdag verscheen de eerste trailer van Cult of Chucky online. De dag erop verscheen de ongecensureerde versie: nog langer en nog bloederiger!

Article continues after the ad

Borstvoeding

De ongecensureerde trailer van Cult of Chucky lijkt sterk op zijn voorganger. In deze versie krijgt de bezeten Good Guy-pop alleen de kans om écht los te gaan. Zo zien we Chucky zijn slachtoffers afmaken met messen, flessen en scalpels! In de schokkendste scène van de ongecensureerde trailer blijkt dat Chucky nog borstvoeding krijgt. Maar of dat nou zo’n goed idee is…

Therapie

De zevende Child’s Play-film speelt zich vier jaar af na de gebeurtenissen in Curse of Chucky. Nica (Fiona Dourif) slijt haar dagen in een psychiatrische inrichting. Daar raakt ze er steeds meer van overtuigd dat niet Chucky haar familie heeft uitgemoord, maar zijzelf. Maar wanneer de psychiater de pop voor een therapiesessie meeneemt naar de inrichting, duurt het niet lang voordat de eerste dodelijke slachtoffers vallen. Fun fact: hoofdrolspeelster Fiona Dourif is de dochter van Brad Dourif, de acteur die stem inspreekt van Chucky!

Cult of Chucky komt in oktober uit in Amerika.