Jurylid Joan Haanappel in Dancing on Ice op SBS6

De jury van Dancing on Ice ligt al weken onder een vergrootglas. Vooral de 'partijdige' Joan Haanappel moet het ontgelden en ook na gisterenavond barst het op sociale media weer los met haatreacties richting de jury van het SBS6-programma.

Article continues after the ad

Twitteraars gooiden er tijdens de uitzending weer al hun emoties uit door vurig op hun toetsenbordjes te tikken. "Die Joan geeft echt geen eerlijke punten!", klinkt het commentaar. En zo ligt Joan wéér genadeloos onder vuur - ook al heeft ze eerder al gereageerd op alle ophef! "Jury heeft vanaf show 1 al een voorkeur, is allemaal doorgestoken kaart. De kijker is niet dom!"


Haters gonna hate

Ook op Facebook, onder een filmpje van SBS6 zelf, waren de reacties niet mals. "Vindt de jury niet eerlijk kwa punten geven, ze hebben duidelijk hun voorkeur", geeft kijker Silvia aan op Facebook. Velen zijn het met haar eens. "Nou. Gaat wel eerlijk met de punten hé..", zegt ene Tam Tam sarcastisch. "De 1 krijgt een 10 ook al maakt hij een fout.. De ander krijgt lagere punten juist omdat hij valt."

Dancing on Ice

De eerste val van het seizoen! 😱

Geplaatst door SBS 6 op Zaterdag 18 januari 2020


Dancing on Ice

Voor een programma dat érg veel kijkers verloor, gaat Dancing on Ice erg lekker op sociale media. En dat is.... ook best een prestatie! We zouden door alle hatertjes bijna vergeten dat dit gewoon de halve finale was en dat volgende week de grote finale op de buis komt! Wie zijn er nog over? Nicolien Sauerbreij moest het veld ruimen dus Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp en Elske DeWall blijven over!