Muziektrollen Anna Kendrick en Justin Timberlake redden de muziek van boze hardrockers! Bekijk de nieuwe trailer van Trolls World Tour!

In Trolls World Tour hebben de hardrocktrollen het voorzien op de magische gitaarsnaren van alle andere muzieksoorten. Prinses Barb (Rachel Bloom) wil de magie gebruiken om alle muziekgenres te vernietigen, zodat iedereen gedwongen heavy metal moet luisteren!

Article continues after the ad

 

Prinses Poppy (Anna Kendrick) en haar vriend Branch (Justin Timberlake) gaan op toernee door de muziekwereld om de snaren te redden. Ze worden geholpen (en tegengewerkt!) door een bonte stoet trollen en andere fantasiewezens. Voor de film zijn wereldberoemde artiesten aangetrokken waaronder Ozzy Osbourne, James Corden, George Clinton, Mary J. Blige en Kelly Clarkson.

 

Hoewel Trolls natuurlijk duidelijk op kinderen gericht is wordt er voor volwassenen veel verwezen naar bekende muziek en irritante trends, zoals het overmatig gebruik van autotune.

Trolls World Tour

De eerste Trolls (2016) was een behoorlijk groot succes in de bioscoop. De soundtrack werd bijna nóg beroemder, dankzij Justin Timberlakes gigahit Can’t Stop The Feeling. Zit dat lied na drie jaar eindelijk niet meer in ons hoofd, komt er een sequel!

 

Trolls World Tour wordt eind april in de Nederlandse bioscoop verwacht.