Kaj van der Ree, YouTuber, onder vuur

Het gaat niet lekker met YouTuber Kaj van der Ree. Nadat hij eerder deze week nog onder vuur lag vanwege het 'outen' van NikkieTutorials, wordt hij nu verdacht van seksueel overschrijdend gedrag. 

Article continues after the ad

De YouTuber en presentator van Proefkonijnen ligt flink onder vuur na een bericht van Laiza Vunderink op Twitter. Zij beweert dat hij haar een paar jaar geleden (toen zij slechts 14 jaar oud was) een zogenoemde 'dickpic' stuurde op Skype met de tekst: 'Met deze ga ik je ontmaagden'. En daar blijft het niet bij. Meerdere jonge Twitteraars laten weten dat ze van de YouTuber een naaktfoto hebben ontvangen óf het verzoek om er zelf één te sturen. Bekijk hieronder een selectie van die reacties.

Reacties

Zowel de meisjes als de YouTuber hebben inmiddels actie ondernomen, zo laten ze aan RTL Boulevard nemen, die ook persoonlijke gesprekken in handen heeft gekregen. "Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route", geeft zijn management aan. BNNVARA, de zender waar Kaj momenteel onder contract staat, laat het volgende weten: "We zijn erg geschrokken van de beschuldigingen richting Kaj over seksueel overschrijdend gedrag en willen dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht." Dit wordt dus nog zeker vervolgd!