Nadège in Chateau Meiland

Een tijdje terug vielen opeens heel veel Chateau Meiland-kijkers over huishoudster Nadège heen. Ze was ronduit ondankbaar, zo klonk het in de keiharde comments. De Meilandjes hielpen haar om een nieuw huisje te zoeken, maar wat blijkt nu? Nadège suggereert dat het allemaal een toneelstukje was!

Article continues after the ad

In een interview met Privé doet de huishoudster opnieuw een boekje open over de fam, waar ze een tijdje terug flink mee in de clinch lag. Of ligt, kunnen we beter zeggen. Er is nog steeds geen contact tussen de twee 'kampen'. Ook ergert de Française zich een beetje aan de huidige Meiland-uitzendingen op SBS6. "Nog steeds heb ik er veel moeite mee hoe alles is gelopen", begint ze. "Wat nu op televisie is uitgezonden, is al in april en mei opgenomen."

Toneelstukje?

Een paar afleveringen geleden zaten Martien, Erica en Maxime nog vol in de huizenjacht voor Nadège. Er kwam zelfs een bezichtiging! De Meilandjes zouden dan ook financieel bijdragen aan de eventuele nieuwe woning. Want, zo klonk het, Nadège woonde in een rotbuurt vol gajes en wilde er absoluut weg. Nou, het zit toch heel anders als we de huishoudster herself aanhoren. "Ik heb nooit willen verhuizen uit mijn appartement, waar ik goed zit." Euh... excusez-moi?

Familie Meiland en Nadège


'Leuk op tv'

Als we Nadège mogen geloven was het dus een soort toneelstukje? "De zoektocht naar een nieuw huis was leuk op tv, maar het is nooit echt aan de orde geweest dat de Familie Meiland mee zou betalen aan een nieuw huis. Dat zou ik ook niet willen." De oud-werkneemster, die er tegenwoordig drie baantjes op nahoudt (ze werkt in een bedrijfsrestaurant en heeft twee schoonmaak-adresjes), wil ook nog wat duidelijk maken aan Chateau Meiland-fans. "De kijkers denken nu dat ik ondankbaar ben, maar ik heb altijd gezegd te willen blijven zitten waar ik zit en niet afhankelijk te willen zijn." Ze vindt het jammer hoe dit nu allemaal zo uit de hand is gelopen, "want ik had het erg naar mijn zin, maar, soi, het zij zo..."