Voor wie de Super Bowl heeft gevolgd, of in ieder geval de reclames en shows (want football, boeien) zal het gezien hebben: Sarah JP heeft onze Blokker laten barsten voor een biermerk! WTF Sarah! 

Article continues after the ad

Niet goed genoeg?!

Het was natuurlijk niet meer dan terecht dat Sarah 'ja' zei tegen de reclamecampagne van het ijzersterke merk Blokker. Wie wil haar naam nou niet verbinden aan een winkel met toiletborstels, stofzuigerzakken en Dreft in de ramsj? Maar blijkbaar is de magie van Blokker uitgewerkt op Jesscia Parker want ze heeft haar naam alweer verbonden aan een ander merk: Stella Artois bier. Weet je? Dan niet Sarah!

Wij van Superguide vinden het on-voor-stelbaar. Maar goed, geld is voor de Sex & The City-actrice blijkbaar het enige dat telt. Dus nu zit ze in een commercial met een of andere B-acteur uit een of andere Russische film. We hopen dat ze stikt in haar Stella en dat haar vaatdoekjes voor altijd stinken, hoe vaak ze ze ook wast. 

Whatever

Dit is de reclame van de overspelige vrouw die zich het gezicht van Blokker mocht noemen maar het niet kon waarderen. 

Niet te vertrouwen

Blokker had natuurlijk beter moeten weten met zo'n type als Sarah Jessica Parker. Die leende haar naam al aan een paar merken uit. Waarmee we maar willen zeggen: Blokker, ze verdient jullie niet (ja, hoeveel verdiende ze nou met die gig?).

 
 
 
 
En in de jaren '70 als Annie op Broadway (snel! ze is alweer weg!)
 
 
Ja joh, ook nog even voor Garnier...
 
 
MAAR BLOKKER KRIJG JE NOOIT MEER TERUG SARAH! Al kwam er een derde Sex & The City film, gingen we er nog niet heen. Daar!