Mis je Heel Holland Bakt ook zo? Omroep MAX maakt het wachten iets makkelijker door deze zomer niet één, maar twee nieuwe seizoenen van The Great British Bake Off uit te zenden!

Article continues after the ad

Toetjes

Vanaf eind juli zijn twee seizoenen van The Great British Bake Off te zien bij Omroep Max. Deze op en top Britse kookwedstrijd stond model voor de Nederlandse kijkcijferkraker Heel Holland Bakt. Ook in The Great British Bake Off strijden de deelnemers om de titel van Beste Thuisbakker. Om die titel te verdienen, moeten de amateurkoks zich bewijzen door de lekkerste broden, koekjes, taarten en toetjes te bakken. Mmmm, toetjes…

De (mis)baksels zullen worden beoordeeld door kookboekenschrijfster Mary Berry en professionele bakker Paul Hollywood. MAX zal zowel het vijfde als het zevende seizoen uitzenden. Het vijfde seizoen gaat op maandag 24 juli van start. Het zevende seizoen is vanaf maandag 7 augustus te zien. En mocht je je afvragen wat er met het zesde seizoen is gebeurd? Dit seizoen was al eerder te zien bij MAX!