Kerstgezel.nl, Omroep Max

Omroep Max heeft weer een kijkcijferhit te pakken! De omroep zond gisteren de allereerste aflevering van de dramaserie Kerstgezel.nl uit en dat ging niet onopgemerkt voorbij. 

Article continues after the ad

Er keken namelijk maar liefst 1,1 miljoen kijkers naar de eerste aflevering. Dat aantal is zelfs meer dan de kijkcijfers voor het populaire RTL4-programma I Can See Your Voice.

Heerlijke kerstserie

Kerstgezel.nl past dan ook perfect bij deze tijd van het jaar. Noor Bloem wordt kort voor de kerstdagen keihard gedumpt en dus heeft ze niemand om mee te nemen naar haar familie. Toch laat ze het daar niet zomaar bij zitten: ze bedenkt samen met haar twee beste vrienden een plan om een bureau te ontwikkelen: Kerstgezel, de must have voor iedereen die wel een beetje gezelschap kan gebruiken bij al deze verplichte evenementen. Benieuwd? De trailer zie je hieronder.

Enthousiast publiek

Wij hadden er al alle vertrouwen in dat deze reeks een succes kon worden, maar dat hebben de kijkers nu ook beaamd. De reacties op Twitter zijn namelijk over het algemeen positief gestemd. "Wat een enige serie. Hoera voor Juliette", reageert een Twitteraar. "Weet niet hoe Omroep Max het doet, maar Kerstgezel is weer top bedacht." Lees hieronder meer reacties.


De tweede aflevering van Kerstgezel.nl is op donderdag 17 december om 20.30 uur te zien op NPO 1 of in zijn geheel via NPO Plus. Bekijk de eerste aflevering hier terug.