Gerard Joling in Jinek

Gaby Blaaser, move over: 'Bachelor' Gerard Joling komt er (misschien wel) aan!

Article continues after the ad

Gerard werkt namelijk aan 'een soort Bachelorachtig programma' voor RTL, onthulde hij gisteren aan Privé TV. Momenteel is actrice Gaby Blaaser via Videoland-programma De Bachelorette op zoek naar de liefde en het zou zomaar kunnen dat Geer de volgende wordt die via tv opzoek gaat naar een hubby.

The Bachelor

Aan, euhm, seksuele avontuurtjes geen gebrek bij Gerard, maar de langdurige liefde? Daar horen we 'm zelden over. Daar komt nu dus mogelijk verandering in. Hij wil eigenlijk nog niet zoveel kwijt over de nieuwe show, maar laat na vragen van presentator Pim Sedee toch al het een en ander los. "Dat zou heel goed kunnen", antwoordt hij op de vraag of 'ie aan iemand wordt gekoppeld.

Gordon gaat trouwen

Gerard wil ver weg blijven van het format dat Gordon er een aantal jaar terug op plakte: een liefdesavontuur waarna hij ook echt met een man zou trouwen. We weten inmiddels allemaal hoe dat afliep. Zonder bruiloft. Gerard pakt het anders aan. "Niet trouwen, maar misschien wel op zoek naar iemand", hint hij. "Met wie gaat Gerard twee weken op vakantie of zo."

Het interview met daarin de programma-onthulling kun je hieronder bekijken!