Joe Exotic in Tiger King

De dag die je wist dat zou komen, is eindelijk.... hier! Netflix heeft vandaag officieel - en dus niet tussen neus en lippen door - bevestigd dat er een tweede seizoen komt van de realityserie Tiger King. 

Article continues after the ad

"Tiger King komt dit jaar terug - en seizoen 2 belooft net zoveel chaos en waanzin als seizoen 1", aldus de streamingdienst bij een beeld van Joe Exotic, die momenteel een gevangenisstraf uitzit. 


Eerdere geruchten

Dit nieuws komt natuurlijk niet compleet uit de lucht vallen. What's On Netflix plaatste twee maanden geleden al een veelzeggend screenshot, waarin stond 'Tiger King 2 coming soon'. Dat gaf ons stiekem al de bevestiging dat er wat gaande was achter de schermen, maar nu is het dus zeker. Wanneer de afleveringen verschijnen, is vooralsnog niet bekend.

Joe Exotic vanuit de gevangenis

Nu vraag je je vast af: wat kunnen we dan verwachten van die nieuwe afleveringen? Joe Exotic zit nog steeds te brommen in een gevangeniscelletje voor het doodschieten van vijf tijgers, de illegale verkoop van tijgers én omdat hij iemand inhuurde om aartsrivale Carole Baskine om te leggen. Denk je nu: mooi, zijn we daar vanaf? Think again. Joe Exotic is namelijk ook in seizoen 2 weer van de partij, zo blijkt uit de onderstaande aankondigingsvideo. 

Wanneer Tiger King seizoen 2 op Netflix staat, is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.