Het huwelijk tussen Teen Mom-ster Jenelle Evans en haar man David Eason lijkt een gebed zonder einde. De twee kwamen recent bij elkaar, maar gaan nu wéér scheiden!

Het laatste dat we van Teen Mom-sterren Jenelle Evans en David Eason hoorden was dat dit beruchte duo ging scheiden. MTV was vastbesloten om de gewelddadige, enigszins gestoorde, man uit Teen Mom te weren. Hierdoor kwam het salaris van Jenelle in gevaar, waarna ze besloot om van Eason te scheiden.

In april meldde Evans dat ze het tóch weer ging proberen met Eason, en dat ze alweer bij hem ingetrokken was. Jenelle maakte vandaag bekend om alsnog te scheiden van David nadat hij werd gearresteerd op verdenking van mishandeling.

Article continues after the ad

 

David Eason bakt ze bruin

Eason kreeg recent ruzie met een paar vrienden van Jenelle. Toen ze even naar huis ging om iets op te halen escaleerde de ruzie. Eason dacht schijnbaar dat één van Jenelles vrienden zijn autosleutels had gejat, en begon te dreigen.

Toen de sleutels niet meteen tevoorschijn kwamen, deelde hij een paar rake klappen uit met een pistool(!). Ietsje later werden de sleutels alsnog gevonden, maar op een plek waar Eason ze zelf had gelegd. Er volgde al snel een aangifte en de politie kwam David Eason al snel arresteren. Eason mag zijn proces in vrijheid afwachten, maar daar was Jenelle weer niet zo blij mee.

De realityster meldt dat ze inmiddels zit ondergedoken bij vrienden, en dat de scheiding van Eason nu écht doorgaat. We wachten het af!