Spongebob, Patrick
Source
Nickelodeon

"Ben er klaar voor. Ben er klaar voor." Als we de bronnen van Deadline mogen geloven, krijgt zeester Patrick uit SpongeBob binnenkort zijn eigen show op Nickelodeon. Daar maak je onze hele avond mee! 

Article continues after the ad

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite wordt er hard gewerkt om de deal voor de spin-off The Patrick Star Show rond te krijgen. "Ik hoor dat de voice-over-opnames al zijn begonnen voor het project, dat naar verwachting 13 afleveringen krijgt en afkomstig is van het creatieve team van de oorspronkelijke reeks."

Patrick als talkshowhost

De bronnen beweren dat het er wel iets anders uit gaat zien dan de reguliere wereld van Spongebob Squarepants en zijn vrienden. Er wordt namelijk gezegd dat de hilarische maar domme Patrick in deze spin-off (die in de trant van The Larry Sanders Show en Comedy Bang Bang! wordt gemaakt) een eigen talkshow gaat presenteren. "Ik hoor dat de serie gaat draaien om Patrick en zijn familie. Hij krijgt daarbij gezelschap van een grotendeels nieuwe cast. Van SpongeBob-castleden wordt verwacht dat ze af en toe zullen optreden." We zijn heel benieuwd of het dus allemaal doorgaat. Als het aan ons ligt liever vandaag nog dan morgen. 

Andere spin-off

Nickelodeon wil de geruchten noch bevestigen noch ontkennen, dus het blijft voor nu helaas bij wat roddels van onbekenden, maar wij blijven gewoon hopen op het beste! Ondertussen houden we de voorbereidingen van de eerste spin-off Camp Koral ook goed in de gaten.