Gossip Girl op HBO Max

Hey Upper East Siders! De langverwachte Gossip Girl-reboot komt er bijna aan en houd je vast: al bij de eerste aflevering zit er een héle opmerkelijke keuze in. Een keuze die... eigenlijk de hele serie op zijn kop zet!

Article continues after the ad

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de eerste aflevering van de nieuwe Gossip Girl (en we verklappen ook het nodige over het origineel)

We hadden er 6 seizoenen, 121 afleveringen en 4840 uur op zitten toen Dan Humphrey (You-ster Penn Badgley) de 'Gossip Girl' bleek te zijn, maar... de nieuwe HBO Max-reboot van Gossip Girl - die ook vol drama en intrige zit - knalt er meteen met een grote verrassing in.

Gossip Girl meteen bekend

In deze nieuwe, moderne versie van Gossip Girl weet je als kijker al na de eerste aflevering wie de touwtjes in handen heeft. Dat onthult Variety na het zien van de eerste aflevering. "While the new generation of Constance Billiard and St. Jude’s students turn on each other, the show makes a bold choice by letting the viewers in on the secret from the start."

Gossip Girl in Nederland

Variety beschrijft het als een "fascinerende keuze" dus het pakt - in de ogen van het blad, tenminste - niet negatief uit. Iets om naar uit te kijken dus! De eerste afleveringen van de reboot, met de terugkeer van Kristen Bell als vertelster, gaan 8 juli van start op HBO Max. Door het tijdsverschil van negen jaar met de oude serie is de cast ook grotendeels vernieuwd. De serie zou eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar door corona liet het nog even op zich wachten. 

In Nederland hebben we nog steeds pech want HBO Max is hier nog steeds niet beschikbaar...


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.