Wenkie en Henkie, Discovery+

Het wordt smullen geblazen voor alle fans van reality-tv! In het nieuwe Discovery+-programma Eating with my Ex: Going Dutch gaan bekende 'realitykoppels' voor het eerst sinds lange tijd weer het gesprek aan. 

Article continues after the ad

En wie spotten we in de eerste trailer? Juist, Chantal 'wenkie' en Henk 'henkie' uit Married at First Sight. Die twee wilden elkaar nooit meer zien óf spreken, maar zie hier! 

Op date met je ex

In dit nieuwe realityprogramma bepalen de exen niet zelf waar ze over praten. Ze stellen elkaar vragen die ze tijdens elke gang op hun bord krijgen. Reken dus maar op heerlijk gênante vragen waar misschien nog ongemakkelijkere antwoorden op komen. De laatste vraag is niet a la First Dates of ze elkaar nog een keer willen zien, maar draait wel om hun toekomst...

Spraakmakende realitysterren

Dit programma kan natuurlijk alleen slagen als er spraakmakende realitysterren aan meedoen, en dat ziet er alvast veelbelovend uit. Naast Chantal en Henk schuiven ook Damian en Shirley uit Temptation Island VIPS aan, kijken Raphaëlla en Mattheüis uit Love Island elkaar weer recht in de ogen en belooft de reünie tussen EOTB-sterren Dennis & Olivia behoorlijk spannend te worden.

Bekijk hieronder snel de trailer!

Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 13 augustus wekelijks te zien op discovery+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.