Matt Damon als Jason Bourne

Frank Marshall, de producent van de Jason Bourne-franchise, heeft goed nieuws! Hij laat namelijk weten dat hij de deur voor een zesde Jason Bourne-film wagenwijd openzet. Hij is zelfs al op zoek naar een nieuw verhaal en een nieuwe regisseur!

Zesde Jason Bourne-film met nieuw team

In een interview met Collider laat de producent van de Jason Bourne-franchise, Frank Marshall, weten dat hij op zoek is naar een nieuwe filmmaker en een nieuw verhaal voor een potentiële zesde film in de reeks. Marshall is verantwoordelijk voor alle vijf voorgaande Jason Bourne-films, maar wil nu graag voor een verse start zorgen. Daarom geeft hij het stokje graag over aan een nieuw creatief team. “Ik houd van de Bourne-films en ik denk dat dit een kans is voor verschillende filmmakers om nu in te stappen. Dus ik hoop dat we een nieuw verhaal voor Bourne kunnen vinden en een nieuwe regisseur. We zijn op zoek,” aldus Marshall.

Matt Damon: een van onze favoriete spionnen

In de eerste vier Jason Bourne-films was de hoofdrol weggelegd voor Matt Damon – een van onze favoriete spionnen. In de vierde film (The Bourne Legacy) werd het stokje tijdelijk overgenomen door Jeremy Renner. De vijfde film (Jason Bourne) wordt dankzij de terugkeer van de geweldige Damon gezien als een soft reboot. Uiteraard was er ook nog die Jason Bourne-serie: Treadstone. Maar goed, een eventuele zesde film zal zo te horen sowieso weer een heel andere kant opgaan. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Article continues after the ad