popcorn

Als het aan de Haagse concertorganisator Joris Hentenaar ligt, wordt het Malieveld in Den Haag omgetoverd tot de grootste drive-in bioscoop van Nederland! De ondernemer heeft zijn plannen in ieder geval al ingediend.

Plannen voor drive-in bioscoop op Malieveld

Dat zou wat zijn… Een heuse drive-in bioscoop! Alhoewel er soms in het kader van een festival kortdurend iets gerealiseerd wordt, kent Nederland al decennialang geen vaste drive-in bioscopen meer. Als het aan concertorganisator Joris Hentenaar ligt, komt daar dus echter snel verandering in. Hij heeft er zelfs al een plan voor ingediend bij de gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer, de eigenaar van het Malieveld. Hentenaar verduidelijkt zijn plannen op Den Haag FM. Hij stelt dat de tijd rijp is voor een drive-in bioscoop: "Het is veilig: je zit met je gezin of geliefde in de auto. Met een aantal restricties kom je het terrein op, dan ga je daar met je auto staan en dan start de film."

Zin om naar de bioscoop te gaan!

Uiteraard is het Malieveld eigenlijk niet bedoeld voor auto’s… Hentenaar hoopt echter dat er in deze corona-tijden een uitzondering gemaakt kan worden voor een drive-in bioscoop. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de plannen! Mede omdat we wel weer eens toe zijn aan een bioscoopbezoekje… Het is dan natuurlijk wel de vraag wat er gedraaid moet worden. Misschien kan een van deze succesnummers weer eens van stal gehaald worden!

Article continues after the ad