Katja Herbers, seizoen 3, Westworld

Het lijkt erop dat Katja Herbers ook in het derde seizoen van Westworld te zien zal zijn. Zo laat de actrice, die vorige week in Nederland nog te zien was in de film De Kuthoer, weten in een interview.

 

Article continues after the ad

De Nederlandse actrice verklapt nog niets, maar eigenlijk weet ze ook niet tot hoever ze kan gaan. "Ik heb geen idee wat ik mag zeggen", zegt Katja in gesprek met The Wrap. Maar volgens haar kan alles in Westworld "Ik denk dat alles mogelijk is, aangezien mijn personage is gekopieerd. Die kopieën kunnen op elk moment terugkeren." 

Glansrol

Katja Herbers had een glansrol in het tweede seizoen van Westworld. Ze speelde namelijk de rol van Emily (Grace), de dochter van Man in Black. Hij schiet (spoiler!) aan het einde van de reeks dood, omdat hij denkt dat ze een robot is én aan het einde bleken er inderdaad kopieën van haar gemaakt te zijn. Maar het heeft er dus alle schijn van dat Katja in het derde seizoen gewoon te zien is.

Teaser

Op Twitter deelde ze vanmorgen nog een teaser van het derde seizoen, dat op 15 maart van start gaat. Bekijk de beelden hieronder.