Fans van (met alle respect) pure trash-tv kunnen hun hart ophalen want Keeping Up With The Kardashians komt naar de streamingdienst Videoland! Wij slaakten een kreetje van blijdschap. Videoland, je weet wel, die streamingdienst die niet schuwt om briljante, hoogdravende series als A Handmaid's Tale naast heerlijke pulp zoals Ex on the Beach te zetten.

Article continues after the ad

Bijna daar

Het was wel zoeken, al die tijd. Keeping Up With The Kardashians bevond zich in de kieren en gaten van het internet. Niet alle afleveringen van de serie komen online trouwens; het gaat om seizoen 15 en 16. Maar toch, lekker dat die nu gewoon achter elkaar te bingen zijn, zoals het hoort. Wanneer begint dat feestje? Vanaf 30 september. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

YES! Vanaf 30 september kijk je ‘Keeping Up With The #Kardashians’ seizoen 15 én 16! 😍😍

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

 

Famous!

Keeping Up with the Kardashians zag in 2007 het levenslicht. De Kardashians werden wereldberoemd en deden hetzelfde trucje als de vriendin van Kim, Paris Hilton: de beroepsceleb uithangen en iedereen verbazen met je bizarre leven en sextapes die toch altijd weer komen bovendrijven. Een klein kijkje in hoe dat eraan toegaat? Kijk maar naar een van de vele compilaties (of gewoon hele afleveringen) online.

 
De grote vraag is natuurlijk: komt de real life serie van Lindsay Lohan straks ook op Videoland?