Keanu Reeves

OMG! Je kan de ultieme hunk Keanu Reeves helemaal voor je zelf hebben voor 15 hele minuten! Nou ja, via Zoom dan. De John Wick-acteur geeft die prijs weg aan de hoogste bieder. Hiermee wil hij geld ophalen voor het goede doel. 

Camp Rainbow Gold

Keanu zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen. Vooral kanker is voor de actie-acteur een gevoelige plek. Zijn zusje heeft namelijk vroeger leukemie gehad. Sindsdien doneert haar lieve broer tonnen aan de doelen die met de verschrikkelijke ziekte te maken hebben. Volgens The Hollywood Reporter gaat het dit keer gaat het om Camp Rainbow Gold: een instelling die kinderen met kanker en hun families helpt. 

De date

Tijdens de virtuele date heb je dus 15 minuten lang één-op-één tijd met Keanu. Je mag dit invullen hoe je maar zou willen. Is er een vraag die je altijd al wilde stellen? Of gewoon lekker een beschuitje eten. Alles kan! Dan moet je eerst wel het hoogste bedrag hebben geboden. 

Article continues after the ad

Daten met de sterren

Niet alleen Keanu zet zich in voor dit goede doel. Andere sterren geven ook 15 minuten van hun tijd aan een gelukkige winnaar. Zo geeft zangeres Ally Brooke uit Fifth Harmony een miniconcert van een kwartier en zal stemacteur Rob Paulsen een aantal van zijn bekendste cartoonpersonages zoals Carl Wheezer uit Jimmy Neutron en Pinky uit Pinky and the Brain nadoen. Keuze zat!