Home Alone

‘Kevin!’ Alle 90ies kids, opgelet… Home Sweet Home Alone, oftewel het zevende deel in de geliefde filmreeks van Home Alone, was dan wel niét om over naar huis te schrijven. Maar om je nostalgische hart op te halen, kun je op Airbnb wél het huis uit het eerste deel afhuren. 

Op deze eerste dag van december brengt verhuurwebsite Airbnb naar buiten dat fans een overnachting kunnen boeken in het originele Home Alone-huis.

Boobytraps uit de film 

Als gast krijg je de kans om je volledig onder te dompelen in Home Alone-sferen. Zo mag je bijvoorbeeld enkele boobytraps opzetten voor het illustere boevenpaar. Voor de duidelijkheid: die hoef je alleen maar te plaatsen en dus niet te ondergaan. Want de martelgangen die de piepjonge Kevin McCallister zijn belagers aandeed, zou je aan de Jigsaw-moordenaar uit Saw kunnen overlaten. 

Article continues after the ad

Geen Home Alone zonder Buzz

De statige witte villa wordt niet alleen compleet in kerstsferen gehuld. Niemand minder dan Buzz McCallister zal de rol van gastheer vervullen – je weet wel, die etterige broer met het rode haar. Ook krijg je een bezoekje van zijn poezelige huisdier – de tarantula. En ligt de aftershave van Kevin’s vader voor je klaar op het bed. En natuurlijk kan een filmavondje met de nieuwste kerstfilm Home Sweet Home Alone niet ontbreken. 

Home Alone op Airbnb

Al helemaal zin? Het Home Alone-huis is vanaf 7 december te boeken op Airbnb.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.