Gina Rodriguez en Tom Ellis

Heb jij al deze heerlijk romantische Netflix-films allang gezien en ben je wel toe aan wat nieuws? Let dan maar eens goed op. Netflix heeft namelijk plannen voor een romcom met Jane the Virgin-actrice Gina Rodriguez en Lucifer-acteur Tom Ellis in de hoofdrol. Beter ga je het dus niet krijgen!

Article continues after the ad

En nog meer goed nieuws, want ook New Girl-acteur Damon Wayans jr. is ook al gecast! 

Lessen in romantiek

De romantische komedie Players volgt Chicago-sportjournalist Mack (Gina Rodriguez) die al jarenlang succesvolle zogenaamde 'hook-up plays' heeft bedacht met haar beste vriend Adam (Damons Wayans Jr.). Wanneer ze echter halsoverkop valt voor één van haar slachtoffers (Tom Ellis), moet ze leren wat er nodig is om niet alleen te scoren, maar ook een langdurige relatie te behouden. En dat blijkt een stuk lastiger dan gedacht! 


Romantische genre

Het is voor zowel Gina als Tom duidelijk niet de eerste keer dat ze zich wagen aan het romantische genre. Naast de succesvolle serie Jane the Virgin die natuurlijk niet in dit rijtje met romantische series kon ontbreken, was Gina ook te zien in de Netflix-film Someone Great. Tom scoorde - tussen zijn drukke schema van Lucifer door - ook nog een rolletje als dr. Todd in Isn't It Romantic waarin hij het hart van Rebel Wilson eens flink liet bonken. 

Wanneer Players precies te zien is, is nog niet bekend. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: