Bradley Cooper

Er is mogelijk een heel groot Hollywood-powerkoppel in de maak! Het gaat om niemand minder dan Bradley Cooper en Jennifer Garner.

Article continues after the ad

Dat gerucht slingert TMZ de wereld in. Belangrijk om erbij te vermelden: ze hebben allebei nog niet op het artikel gereageerd.

Gespot

De paparazzo van TMZ spotte Bradley en Jennifer samen op Malibu Beach. En ze gedroegen zich blijkbaar "flirty". Ze hadden ook Bradley's dochtertje Lea De Seine Shayk Cooper, die hij kreeg met ex Irina Shayk, meegenomen om een zandkasteel te bouwen. "Bradley Cooper and Jennifer Garner have a long past together, and judging by the photos they may also have a present."

Single

Bradley en 'Jen' - de ex van Ben Affleck - hebben inderdaad een lange geschiedenis. Naar verluidt zijn ze al goede vrienden sinds de show Alias van J.J. Abrams uit 2001. Hierin speelde Jennifer de hoofdrol en Bradley verscheen in liefst 47 aflevering. TMZ meldt op basis van 'een goed ingevoerde bron' dat Jennifers relatie met John Miller op de klippen is gelopen.  "The two have been seen together over the years, but now that they're both available... who knows? But, if you can glean anything from a few snapshots... sure looks flirty." Benieuwd naar de foto's? Die staan hier!