Als je stiekem nog een beetje hoop had voor een derde Sex and the City film, moeten wij je helaas teleurstellen. We hebben nieuws over een big plottwist uit het afgewezen script!

Article continues after the ad

The Hollywood Reporter onthult dat acteur Chris Noth, die Mr. Big speelt, in een podcast zei dat zijn personage zou sterven aan een hartstilstand in de derde film. In de serie zagen wij hem al met hartproblemen.

Podcast

Origins is een podcast waarin de cast en crew van de hitserie terugkijken op het succes. In de laatste aflevering vertelde Chris North over het lot van zijn personage. Helaas leven Carrie en Mr. Big toch geen happily ever after.

Plottwist

De dood van Mr. Big leidde tot een verhaal waarin de focus op hoofdpersonage Carrie, gespeeld door Sarah Jessica Parker, lag. Kim Cattral was het daar vooral niet mee eens en wilde daarom uiteindelijk niet meedoen. Dit zorgde ervoor dat de film doodging.

Teleurgesteld

Sarah Jessica Parker gaf vorig jaar aan dat ze het erg jammer vindt dat Sex and the City 3 niet doorgaat. Ze is vooral teleurgesteld voor het publiek dat zo uitdrukkelijk om nog een film smeekt.

Fans

Opnieuw zijn de Sex and the City-fans niet blij met de makers: