Horrorfans, are you listening? Horrorfilm The Grudge uit 2014 krijgt een reboot. Regisseur Nicolas Pesce gaat in de regiestoel plaatsnemen. Dit meldt Deadline.

Article continues after the ad

The Grudge

Het is alweer dertien jaar geleden sinds Takashi Shimazu besloot een remake te maken van zijn Japanse horrorfilm Ju-on. The Grudge, met Sarah Michelle Gellar in de hoofdrol, was een groot succes en de film maakte samen met The Ring de weg vrij voor een hele rits paranormale horrorklassiekers.

Nicolas Pesce

Er gingen al langere tijd geruchten dat de klassieker weer verfilmd zou worden, maar nu is de kogel door de kerk. Voor de sceptici onder ons: Nicolas Pesce regisseerde al eerder de bejubelde horrorfilm The Eyes of My Mother en de film wordt geproduceerd door Ghost House Pictures, dat een hele rits succesvolle horrortitels op zijn naam heeft staan. Wij zijn er dus van overtuigd dat deze reboot wel op z’n pootjes terecht gaat komen.

Plot

Over het plot is nog niet veel bekend, al zal de film naar alle waarschijnlijkheid de grote lijnen van het origineel gaan volgen. Ook castaankondigingen laten nog even op zich wachten, het is dus nog even de vraag wie Sarah Michelle Gellar gaat vervangen en of de actrice wellicht te zelf ook te zien zal zijn.