Fans van Riverdale geloven niet wat er zojuist is gebeurd in de nieuwste aflevering. Waren we net blij dat die winstersop voorbij is en voor dat we het weten gooit de show ons in totale shock: Riverdale verliest één van zijn bekendste inwoners.

Article continues after the ad

Tja, het zal je niet verbazen dat we nu met keiharde spoilers gaan strooien. Wees dus gewaarschuwd. Ben je er nog? Oké: houd je vast. Het gaat om Archie Andrews (KJ Apa) himself. In de eerste minuten van de nieuwe aflevering No Exit wandelt Archie samen met hond Vegas door de Canadese bossen. Opeens valt een grizzlybeer hem aan.
 

 

Is this the real life?

De grote vraag is nu: is Archie écht dood of toch niet? Hij kan nog wel om hulp roepen en wanneer we hem in de rest van de aflevering zien, lijkt hij te hallucineren. Tot het einde: hulptroepen arriveren, maar Archie ligt roerloos en hevig bebloed in zijn bed. Fans reageren vol ongeloof.
 

 

Fucking Grizzly

Eén wel héél boze fans wijst erop dat Archiekins The Black Hood, Hiram Lodge en de gevangenis ‘overleefde’. En dan zou hij plotseling worden vermoord door een beer? Sommige volgers zitten misschien nog steeds vast in de ontkenningsfase: “No way after all of Archie’s death scares is he going to get killed off by a bear attack.”
 

 

RIP

Men gebruikt inmiddels al de hashtag #RIPArchie. Is het dan echt zo? Het wachten tot volgende week duurt in ieder geval langer dan ooit. Stay strong!