De cast van GTST

Dames van Nederland, opgelet: heeft u al Huishoudbeurs-tickets ingeslagen? Zo niet, ga dat dan maar als de wiedeweerga doen! GTST opent dit jaar namelijk een heuse stand en pakt flink uit met castleden, een nagebouwde set en nog véél meer!

Article continues after the ad

Zorg ervoor dat u niet al te veel goodiebags meesmokkelt: één hand moet echt vrij zijn om sterren als Ferry Doedens, Cecilia Adorée, Jette van der Meij, Cas Jansen, Caroline De Bruijn en Erik de Vogel de hand te schudden. Al zal een selfie ook wel kunnen als u ze even lief aankijkt! 

BOKS

Dat is nog niet alles. Zo kunnen Huishoudbeurs-bezoekers zo de Meerdijkse bar BOKS binnenwandelen! "Voor de Huishoudbeurs bouwde het team de set na. Een unieke ervaring voor de bezoekers van de beurs, want normaliter is de set van GTST één van de best bewaarde geheimen van televisieland", laat RTL weten in een persbericht. 

Quiz en GTST Selfies

Ook zorgt RTL voor een 'interactieve GTST-quiz' waarmee je een figurantenrol in de soapserie kunt scoren! Daarnaast staan Rik (Ferri Somogyi) & Shanti (Bertrie Wieringa) aan de bar van Café de Koning voor een selfie.

In de overgang

Deze move richting Huishoudbeurs sluit wel aan bij de nieuwe GTST-strategie. Het lijkt er namelijk op dat RTL zich steeds meer op de wat oudere kijkers focust. Voorbeelden? De introductie van opa Henk (Johnny Kraaijkamp) en Linda die met de overgang te maken krijgt bewijzen dat de makers zich niet meer zo uitsloven om maar zoveel mogelijk jongeren te binden.

Komende maand in GTST

De Meerdijkers zetten komende maand alles op het spel...

Geplaatst door GTST op Woensdag 29 januari 2020

De Huishoudbeurs vindt van 22 februari t/m 1 maart plaats in de RAI Amsterdam.