Disney heeft een hele leuke verrassing voor Nederlanders: vanaf vandaag kunnen wij gratis gebruikmaken van Disney+! De streamingdienst heeft bijna alle Disney en Pixar-films en lanceert officieel op 12 november. Vanaf die datum loopt de gratis proefperiode ook af en moet je 6,99 euro per maand betalen.

Article continues after the ad

Inschrijven voor de Disney+ proefperiode

Disney+ is vanaf vandaag te gebruiken in webbrowsers en je kan een app downloaden via iPhone en Android-toestellen. Ook is een app beschikbaar op spelcomputers zoals de PlayStation 4. Inschrijven voor de gratis proefperiode kan hier via de officiële website. Let op: je proefabonnement wordt na 12 november automatisch omgezet in een betaald abonnement. Je moet zelf van tevoren je abonnement opzeggen als je niet wil betalen.

Nog geen Disney+ exclusieve films en series

Een ander addertje onder het gras is dat Disney de exclusieve films en series nog niet op Disney+ heeft gezet. Films zoals de live-action remake van Lady en de Vagebond en Star Wars-serie The Mandalorian, komen pas na 12 november online. Bekijk ons complete Disney+ overzicht voor alle films en series die Disney plant voor de Netflix-concurrent.

Heb je inspiratie nodig voor welke Disney-film je als eerste moet kijken? Wij hebben de 13 beste Disney animatiefilms op een rij gezet.