Expeditie Robinson 2021, liefjes

Het werd eerder al aangekondigd: er stond de kandidaten van Expeditie Robinson vanavond weer een flinke verrassing te wachten!

De hussel

Ze vermoedden het al een beetje: het was inderdaad tijd voor de hussel. Weg bondjes, weg strategieën! Maar dat was nog niet alles: de duo's die samen een immuniteitsring hebben, moesten beslissen: slechts één van de twee mocht de ring houden. Britte besloot de ring aan Jasper te geven, waar ze al snel spijt van had. Bij Sylvana en René ging het iets eerlijker: zij trokken een strootje en het was René die de immuniteitstotem mocht houden. Ook moest er gelijk al een duizelingwekkende proef worden gedaan met de nieuwe teams. Het was uiteindelijk het 'nieuwe' kamp Noord dat won, wat betekende dat kamp Zuid weer eens een eilandraad moest doen. Tot haar eigen verbazing werd Jasmine weggestemd. Maar uiteraard hoefde ook zij niet gelijk naar huis, maar mag ze naar oud-deelnemerseiland.

Stefano vs John

En dan was er nog afvallerseiland. Stefano moest Rob of John uitdagen voor een duel, waar beiden niet echt trek in hadden. Uiteindelijk trok John aan het kortste eind en moest hij het opnemen tegen publiekslieveling Stefano. Al snel gaat het mis bij Stefano: het is nu dan toch ein-de-lijk voorbij. Einde expeditie voor Stefano... Tot groot genoegen van John, die spontaan zijn bekende hit begint te zingen: "Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht!" Tot groot ongenoegen van de kijkers, die dit onsportieve gedrag niet kunnen waarderen.

Article continues after the ad

 

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20.00 uur en iedere donderdag vanaf 20.30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.