Heb je al je afspraken voor tweede kerstdag al afgezegd? Dat is namelijk dé dag waarop je het tweede seizoen van You kunt bingen op Netflix. We konden je eerder al blij maken met deze releasedatum. Vandaag voegen we daar heel erg graag nog de eerste teaser trailer voor You seizoen 2 aan toe. En die is meteen weer spannend hoor… Joe blijkt in LA namelijk door het leven te gaan als Will!

You seizoen 2 krijgt eerste teaser trailer met… Will?

Oké, die foto’s vanaf de set van You waren best leuk… Maar er gaat toch echt niets boven bewegend beeld! Zodoende zijn we erg blij met de eerste teaser trailer voor You seizoen 2. We zien Joe in de rij staan om een koffie te scoren. Natuurlijk kan hij het niet laten om de levens van andere bezoekers af te kraken… Zij voeren volgens hen allemaal slechts een act op. Dat maakt het natuurlijk extra ironisch dat Joe in het tweede seizoen van You blijkbaar door het leven gaat als Will!

Seizoen 2 You is vanaf 26 december te zien op Netflix

In het tweede seizoen van You zien we hoe Joe/Will een nieuw leven op probeert te bouwen in Los Angeles. Als je seizoen 1 gezien hebt, snap je meteen waarom hij New York zo snel mogelijk wilde ontvluchten... Maar goed, iets zegt ons dat het niet lang duurt voordat hij daar een nieuwe obsessie vindt!

Article continues after the ad

You seizoen 2 is vanaf 26 december te zien op Netflix.