Tom Holland

Vergeet 'Bennifer': er is een nieuw acteurspowerkoppel opgestaan! Althans, als we Amerikaanse media mogen geloven. Die berichten volop over een romance tussen Spider-Man-acteurs Tom Holland en... Zendaya! Er zijn zelfs zwoele zoenfoto's opgedoken.

Article continues after the ad

Tomdaya! Of is dat too soon? Nou, het zit zo: er gaan natuurlijk al heel lang geruchten over Tom en Zendaya, zo gaat dat blijkbaar als je onscreen-liefjes speelt. Nu denkt het Amerikaanse Page Six het bewijs in handen te hebben dat ze meer dan vrienden zijn en we moeten toegeven dat het bewijs er érg overtuigend uitziet. 

Tom en Zendaya, sitting in a tree

"Zendaya, Tom Holland finally confirm they're dating with steamy car makeout", schrijft het platform bij de zoenfoto. De site wist de twee ook te kieken toen ze het huis van de moeder van Zendaya verlieten. Tom is - net als deze verliefde BN'er, trouwens - de ongemakkelijke 'Meet the Parents'-fase al voorbij! Check de intieme beelden hier.

Verliefd of niet?

Het management van Tom heeft nog niet gereageerd en dat geldt ook voor Zendaya's mensen. Dus we weten nog niet hoe het écht zit, maar goed: de beelden laten in ieder geval zien dat ze op zijn minst... meer dan vrienden zijn? Mogelijk komen we rondom de perstour van hun aankomende MCU-blockbuster Spider-Man: No Way Home meer te weten. Dan moeten 'MJ' en 'Peter Parker' allerlei interviews doen en staan de hongerige journalisten klaar om dé vraag der vragen te stellen! Zit Zendaya inderdaad gevangen in Toms liefdesweb? (sorry)

Spider-Man: No Way Home draait vanaf 17 december 2021 in de bioscopen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.