Jesse Tyler Ferguson in het Van Gogh Museum

Modern Family-fans, hebben jullie dit meegekregen? De cast van de populairste sitcom van dit moment dook op in Amsterdam! 

Article continues after the ad

Voordat je nu direct naar onze hoofdstad afreist, moeten we je teleurstellen: we weten niet of 'Mitch', 'Alex' en 'Lily' er nu ook nog zijn. Misschien! Ze waren er de afgelopen dagen in ieder geval wél voor opnames van het allerlaatste seizoen van Modern Family.
 

Modern Family in Nederland

Wij speurden als een soort semi-stalkers door de insta-pagina's van castleden en kwamen erachter dat Jesse Tyler Ferguson (Mitchell), Ariel Winter (Alex) en Aubrey Anderson-Emmons (Lily) Amsterdam en andere plekken bezochten. Jesse moest en zou natuurlijk naar het Van Gogh-museum gaan om zijn evenbeeld te 'ontmoeten'. Aubrey genoot van Amsterdamse lekkernijen en Ariel ging langs bij de Zaanse Schans. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ate a hot dog in a BAGUETTE

Een bericht gedeeld door ARIEL WINTER (@arielwinter) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cancelled my return ticket so farewell forever LA! 😱

Een bericht gedeeld door ARIEL WINTER (@arielwinter) op


Modern Family seizoen 11

Waarschijnlijk filmt de cast (of in ieder geval een deel van de cast) momenteel een speciale 'Europa'-aflevering. Een paar dagen geleden werden andere acteurs namelijk gespot in Parijs. Deze aflevering komt hoe dan ook nog voorbij in het elfde en laatste seizoen dat momenteel al wordt uitgezonden in de VS. Helaas moeten wij het al tijden doen zonder Modern Family... Nog meer slecht nieuws: die spin-off rond Haley? Gaat niet door. Na seizoen 11 is het dus écht over en uit.