Lord of the Rings, reünie

De fellowship is back together! Bijna 20 jaar na de Lord of the Rings-trilogie, is de cast komend weekend weer samen te zien. En dat allemaal dankzij Josh Gad! De Frozen-ster brengt de hele cast samen via zoom om de reünie te regelen. 

De reünie

Josh deelt op zijn sociale media-kanalen alvast een teaser om ons lekker te maken. Hierin zien we dat Sean Astin, Elijah Wood, Orlando Bloom, Dominic Monaghan, Billy Boyd en Ian McKellen sowieso aanwezig zullen zijn. In een Instagram-post van Dominic Monaghan zien we dat ook Sean Bean, Viggo Mortensen, Andy Serkis, John Rhys-Davies, Karl Urban, Miranda Otto en regisseur Peter Jackson aanwezig zullen zijn. Het wordt een goed gevulde sessie dus! De teaser eindigt met Elijah Wood (Frodo) en Ian McKellen (Gandalf) die een iconisch stukje uit de film naspelen. Kippenvel... Bekijk de teaser hieronder!

Reunited Apart

Josh Gad is lekker bezig! Hij is tijdens deze quarantaine-periode op missie om zoveel mogelijk oude klassiekers te kijken en de casts daarna samen te brengen voor een reünie. Hij noemt de serie Reunited Apart. Het begon allemaal met The Goonies die nu allemaal al volwassen zijn. Hierna was de cast van Back to the Future aan de beurt. En ook de acteurs uit Splash zagen we langskomen! En nu dus The Lord of the Rings! De reünies zijn bedoeld om geld op te halen voor goede doelen die zich inzetten bij de bestrijding van het coronavirus. Wat een held die Josh Gad. 

Article continues after the ad
 

Tv-show reünies

Ook tv-series vinden het een goed idee de cast van hun shows weer terug te brengen voor speciale reünies. Zo wordt er hard gewerkt aan een Teen Wolf reünie en zien we ook de cast van Friends hopelijk in de herfst weer samen!

 

De Lord of the Rings reünie is zondag te zien op het YouTube kanaal van Josh Gad.