A Quiet Place 2, teaser

Zit je er klaar voor? Zeker weten? Dan hebben we goed nieuws voor je. De eerste teaser van A Quiet Place 2 is namelijk zojuist verschenen en het belooft weer een heerlijke horrorfilm te worden.

 

Article continues after the ad

A Quiet Place was één van de horrorverrassingen van 2018. En het heeft er alle schijn van dat Part II doorgaat op het verhaal uit de eerste film. In de teaser is namelijk te zien hoe Evelyn, Regan en Marcus Abbott hun vertrouwde omgeving verlaten en door een bos lopen. Niet in de teaser te zien, maar wel in de eerste foto's die zijn vrijgeven, blijkt Evelyn een baby met zich mee te dragen. Wat een aanwijzing is dat deze film direct volgt op het eerste deel.

Nieuwjaarsdag

Fans van de eerste film, waaronder schrijver Stephen King, moeten nog wel even geduld hebben. De officiële trailer verschijnt namelijk pas op Nieuwjaarsdag. Dan zullen we weten hoe het gezin in aanraking komt met de nieuwe karakters. Zoals we eerder al onthulden, voegen acteurs Cillian Murphy en Brian Tyree Henry zich namelijk bij de oorspronkelijke cast.  

A Quiet Place Part II verschijnt op 19 maart 2020.