Backstreet Boys, comeback online

Vanwege het coronavirus zitten we natuurlijk massaal thuis, dus je vraagt je misschien af: 'hoe?' Nou, online! De leden van de Backstreet Boys hebben zich allemaal afzonderlijk gefilmd of laten filmen terwijl ze zongen voor het goede doel.

Article continues after the ad

Speciaal voor Elton John's IHeartRadio's Living Room Concert for America proberen ze geld in te zamelen voor families in nood. En dat niet alleen: stiekem is de onderstaande video ook gewoon gemaakt om mensen thuis een lichtpuntje te geven op hun grauwe dag. Bekijk dus snel de onderstaande video op Instagram en dans en zing mee met het nummer I want it that way. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Backstreet Boys (@backstreetboys) op

 

Goedmakertje

De boyband uit de jaren negentig, die in 2018 al een korte comeback maakte in de show van James Corden, had na het uitbrengen van een album in 2019 zich dit jaar helemaal ingesteld op een comeback-tournee. Dat liep alleen net even anders vanwege het coronavirus. De mannen werden namelijk onlangs gedwongen hun aanstaande tournee te annuleren. Helaas, maar door deze video maken ze het toch weer een beetje goed met hun fans.