Popsensatie Ariana Grande bracht eerder deze maand een nieuw liedje uit over al haar exen en nu is ze bezig met de muziekvideo. Op haar Instagram hintte ze naar het onderwerp: ze brengt een ode aan al haar favoriete chickflicks!

Article continues after the ad

De afgelopen dagen droeg Ariana elke dag een andere outfit op haar Instagram met een cryptisch bijschrift. Fans realiseerden dat zij Mean Girls quootte en het werd duidelijk dat het voor de Thank you, next-muziekvideo was. Bekijk ons lijstje met de 8 leukste Mean Girl quotes voor andere citaten uit de film.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘would u like us to assign someone to butter your muffin?’

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘i’m on an all carb diet GOD KAREN U ARE SO STooPID’

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

De chickflicks

Inmiddels heeft Ariana Grande toegegeven dat ze inderdaad bekende scènes uit vier chickflicks namaakt voor haar muziekvideo. De vier klassiekers zijn: Mean Girls, Legally Blonde, 13 Going On 30 en Bring It On. Hoe vet! We weten nog niet of acteurs uit de films een cameo krijgen. Jennifer Coolidge, aka Paulette in Legally Blonde, is wel de nieuwe BFF van Ariana Grande:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

new best friend .... thank u, next

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

that’s all for today .... thank u, next 🖤🏈

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Legally Blonde

Na jarenlang vechten voor een Legally Blonde 3, kreeg Reese Whiterspoon eerder dit jaar eindelijk haar zin. MGM gaat een derde film te maken. Het is nog niet bekend of andere personages terugkeren, maar een ding is zeker: Elle Woods is back!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s true... #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Videoclip

We weten niet wanneer de muziekvideo uitkomt, hopelijk deze week nog, maar ondertussen kunnen we wel genieten van de hit.