Olivier Richters, The Dutch Giant

Olivier Richters is hard op weg om met rollen in Black Widow en Kingsman 3 een succesvolle acteercarrière in het buitenland op te bouwen. Toch komt zijn droom wel met een prijs, zo vertelde hij gisteren in Jinek.

Article continues after the ad

Zijn leven staat namelijk helemaal in het teken van het onderhouden van zijn lichaam. Daar hoort dan ook een bizar dieet bij van soms wel tien eieren in één keer. "Ik eet zeven keer per dag en vijf maaltijden zijn daarvan verschillend. Daarom houd ik het voor mijn gevoel nog een beetje vol." Je vraagt je dan vast af hoeveel eierdozen hij en zijn vrouw in de koelkast hebben staan. Nou, dat zijn er maar liefst 14! "Dat is eigenlijk standaard."

Documentaire

Toch heeft dat blijkbaar wel succes, want de acteur is hard op weg om Nederlands grootste exportproduct te worden! Met zijn 2 meter 18 en indrukwekkende spiermassa is hij een droom voor vele filmproducenten en het succes is dan ook ondanks de coronacrisis niet meer te stoppen. "Zes maanden is er niets geweest en ik heb nu sinds twee weken weer drie castings ingeleverd. Eén is voor Disney+." De vraag is natuurlijk of daar wat uitrolt, maar voor nu kunnen we deze Dutch Giant volgen in zijn eigen documentaire die volgende week uitkomt. 

Sympathiek

Achter die massa's spieren gaat volgens kijkers van Jinek een hele sympathieke gast schuil. "Sympathieke reus en een lieve verloofde. Maar grappigste is de blik van Hugo de Jonge, die naast hem zit", aldus een Twitteraar. "Wat een discipline!" Lees hieronder meer reacties!


Documentaire Olivier Richters, woensdag 4 november 2020 om 22.55 uur op NPO 3