Olivier Richters, The Dutch Giant

Hij is groot, sterk en hard op weg om Nederlands' succesvolste exportproduct te worden. We hebben het natuurlijk over Olivier Richters, beter bekend als The Dutch Giant! Na rollen in Black Window en Kingsman 3 voegt hij zich nu ook bij de cast van Borderlands.

Article continues after the ad

Dat meldt Hollywood Reporter zojuist.

Grootste vijand

De acterende bodybuilder kruipt in de huid van Krom, de angstaanjagende leider van de psycho-bandieten die over het stadje Pandora heersen. Het is daarmee goed mogelijk dat hij één van de opmerkelijkste vijanden is van hoofdrolspeler Lilith (Cate Blanchett)! Zij doet er in de aankomende film alles aan om de vermiste dochter van Atlas (Edgar Ramirez) terug te krijgen.


Verdere rolverdeling

Naast Olivier, Cate en Edgar hebben ook Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Haley Bennett en Jack Black een rol gescoord in deze gameverfilming van regisseur Eli Roth. De markante filmregisseur stond een jaar geleden al te trappelen om aan de slag te gaan. "Ik heb enorm veel zin om in de wereld van Borderlands te duiken. En ik kan me geen beter script, productieteam en studio wensen waarover we nu beschikken." Lees hier meer over de plannen

De film is momenteel in productie; wanneer die verschijnt is nog onbekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: